Doe mee aan Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering 2015

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: rvo.nl

Bent u een nationale, regionale of lokale publieke instantie of een publiek-privaat partnerschap? En heeft u de afgelopen 2 jaar iets gedaan om ondernemen te vergemakkelijken en het ondernemersklimaat te stimuleren? Stel uzelf dan kandidaat voor de European Enterprise Promotion Awards (EEPA) 2015.

Doe mee aan Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering 2015

Doel van de Award is het belonen van initiatieven die ondernemerschap bevorderen. De verkiezing brengt succesvolle voorbeelden van goed ondernemerschapsbeleid voor het voetlicht. Daarnaast vestigt het de aandacht op de belangrijke rol die lagere en regionale overheden, kennisinstellingen, scholen en mkb’ers in de samenleving spelen.

2 genomineerden

Nederlandse genomineerden krijgen de kans om hun project in Europa te presenteren. Erkenning op Europees niveau kan vervolgens leiden tot media-aandacht, toegang tot een interessant Europees netwerk en een bevestiging van de toegevoegde waarde van het initiatief. Dit jaar nemen 2 genomineerden namens Nederland deel aan de European Enterprise Awards in Luxemburg.

Aanmelden

U kunt zich tot 14 mei aanmelden als kandidaat. Op 28 mei wordt bekend welke 2 afgevaardigden Nederland zullen vertegenwoordigen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!