Doe mee en win de Achterhoek Open Innovatieprijs

  • Innovatie & MVO
  • Bron: VNO-NCW Midden

Verdient de technologische innovatie die u samen met andere bedrijven en/of organisaties op de markt brengt de aandacht van ondernemend én innoverend Nederland? Doe dan mee met de Achterhoek Open Innovatieprijs en win mooie prijzen die uw baanbrekende product of dienst verder brengen.

Doe mee en win de Achterhoek Open Innovatieprijs

De aanmeldingen voor alweer de tweede editie van deze landelijke competitie zijn onlangs geopend. Bedrijven en organisaties die kans willen maken op de felbegeerde titel kunnen tot donderdag 3 januari 2019 hun innovatie insturen.

Dit kunt u winnen

Als winnaar van de Achterhoek Open Innovatieprijs krijgt u ‘duurzame’ prijzen. Niet alleen voor de korte termijn, óók daarna zorgen wij ervoor dat u verder komt met uw technologische innovatie. Want naast een speciaal ontworpen trofee en de bijbehorende media-aandacht, wint u een geldprijs van 5.000 euro en 1.500 euro mediabudget. Maar er is meer! Wat te denken van een netwerkdiner met een autoriteit op uw vakgebied. En u schuift aan bij een lentediner met ‘politiek Den Haag’.

Voor heel Nederland

Iedere ondernemer uit elke branche die technologisch innoveert kan meedoen aan de tweede editie van de Achterhoek Open Innovatieprijs. We kijken nadrukkelijk over onze streekgrens heen, want heel Nederland onderneemt en innoveert. Tijdens de uitreiking op de Ondernemersavond komt u met collega-ondernemers uit alle windstreken bij elkaar om waardevolle ervaringen te delen. Aarzel als ondernemer uit bijvoorbeeld Groningen, Zeeland of de Randstad dus geen moment om uw baanbrekende technologische innovatie in te sturen.

Zo doet u mee

Meedoen kan als u aan deze voorwaarden voldoet:

  1. Uw innovatie is technologisch
  2. Uw innovatie is ontstaan uit een aantoonbare (keten) samenwerking
  3. U bent als inzender de ondernemer uit de samenwerking
  4. U showt dat het product goed werkt óf hebt minimaal een prototype
  5. Uw product of de dienst is al op de markt
  6. Uw product of dienst komt binnen 12 maanden op de markt

Voldoet uw product of dienst aan bovenstaande voorwaarden, dan ontvangt u twee toegangskaarten voor de Ondernemersavond. Als u tot de drie genomineerden behoort, krijgt u zelfs vier kaarten voor de geheel verzorgde avond op 14 maart waarop de Achterhoek Open Innovatieprijs wordt uitgereikt en u kunt netwerken met andere innovatieve ondernemers.

Stuur in

Ga naar www.achterhoekopeninnovatieprijs.nl, stuur uw technologische innovatie in en ga aan de haal met alle fraaie ‘duurzame’ prijzen. Contact opnemen? Mail naar: info@achterhoekopeninnovatieprijs.nl.

Meer informatie over VNO-NCW:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!