Duitse handelsmissie voor Nederlandse innovatieve medische bedrijven

  • Farma & Zorg
  • Bron: Oost N.V.

De vergrijzing in Duitsland, nieuwe diagnostische en therapeutische mogelijkheden, veranderingen in het zorgstelsel en de voorgenomen extra investeringen in de Duitse zorg bieden volop kansen voor innovatieve Nederlandse bedrijven.

Duitse handelsmissie voor Nederlandse innovatieve medische bedrijven

Daarom organiseert Gateway to Germany op 27 en 28 september een handelsmissie naar Hamburg, Duitsland voor Nederlandse bedrijven die innovatieve medische producten en diensten aanbieden.

De missie Matchin' Germany Medical Supplies is vraaggestuurd en heeft een open en innovatief karakter. Gateway to Germany voert de missie uit in opdracht van Agentschap NL/EVD Internationaal. De missie naar Hamburg in Duitsland vindt plaats op 27 en 28 september 2010.

Duitse distributeurs
In twee dagen tijd kunnen innovatieve Nederlandse producenten en leveranciers van innovatieve medische hulpmiddelen in contact komen met Duitse distributeurs, zorgverzekeraars en professionele klanten binnen de zorgsector in het noorden van Duitsland. Inschrijving staat open voor Nederlandse bedrijven, wiens product potentieel geschikt is om het zorgproces beter, veiliger, sneller, goedkoper of efficiënter te laten verlopen.

Voorbereidend op deze missie zal er op dinsdag 11 mei vanaf 15.30 uur een informatiebijeenkomst plaatsvinden met als thema ‘Kansen voor Nederlandse leveranciers van medische hulpmiddelen in Duitsland'.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!