Dutch Agri Food Week 2018 open voor inschrijving

Van 5 tot en met 16 oktober 2018 staat Nederland in het teken van de toekomst van ons eten. Tijdens de vierde editie van Dutch Agri Food Week krijgen bezoekers bij de boer, de voedselproducent, de kok, de wetenschapper en andere agrifood-experts een antwoord op de vraag: wat eten we in 2050?

Dutch Agri Food Week 2018 open voor inschrijving

De Dutch Agri Food Week is een initiatief van Topsector Agri & Food, Food Valley NL, AgriFood Capital, Greenport Westland Oostland en Brightlands Greenport Venlo. 

Programma Dutch Agri Food Week

Het programma van de Dutch Agri Food Week wordt in de komende maanden ontwikkeld door de deelnemende regio's en partners van Dutch Agri Food Week. Gezamenlijk laten zij zien hoe we in Nederland werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. 

Deelnemen

Relevante en/of geïnteresseerde bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen worden uitgenodigd om mee te doen aan dit landelijke event. Ga naar de website van de Dutch Agri Food Week voor meer informatie of aanmelden.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!