home » nieuws » Bouw »

Dutch Green Building Week 2016 toont duurzame ontwikkelingen

  • Bouw
  • Bron: RVO.nl

De laatste ontwikkelingen zien in duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling? Bezoek dan de Dutch Green Building Week 2016. RVO.nl wijst u graag op de laatste trends en het nut van verduurzaming.

Dutch Green Building Week 2016 toont duurzame ontwikkelingen

De Dutch Green Building Week vindt plaats tussen 26 en 30 september 2016. Ook RVO.nl biedt een uitgebreid programma. Als ondernemer, schoolbestuur, woningcorporatie of vastgoedeigenaar wilt u verduurzamen. Dat is niet alleen een noodzaak. Verduurzamen van gebouwen en de gebouwde omgeving biedt ook kansen. Er zijn hiervoor verschillende financiële mogelijkheden:

Wet- en regelgeving

Daarnaast heeft u te maken met wet- en regelgeving voor gebouwen en energiebesparing. Ook mensen en processen zijn van belang. Verduurzaming is immers ook een kwestie van netwerken. U zet stappen door de juiste mensen te ontmoeten. Zo is er voor brancheorganisaties uit de huisvestingsketen het Platform Duurzame Huisvesting. Ook zijn er netwerken rond de thema's bodemenergie, ESCo's en de Green Deals.

Uitgebreid programma

Tijdens de Dutch Green Building Week wijst RVO.nl u graag op het nut van verduurzamen. En natuurlijk op de kansen en mogelijkheden. We organiseren de hele week op verschillende plaatsen in Nederland activiteiten. Van kennisbijeenkomsten, lezingen en seminars tot excursies en werkconferenties.

Meld u nu aan

Bekijk het programma van RVO.nl. U kunt zich nu al inschrijven voor de evenementen. De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor wie zich heeft aangemeld. 

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!