Duurzaam = Gewoon Doen - event 3 mei 2012

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Economische Impuls Zeeland

Op donderdag 3 mei a.s. is Duurzaamheid in de bouw het thema van het evenement, georganiseerd door de Provincie Zeeland en gehouden in het Zwin College in Oostburg.

Duurzaam = Gewoon Doen - event 3 mei 2012

Duurzaam bouwen is niet alleen goed in ecologisch opzicht, ook economisch valt er winst te behalen. Er ontstaan dan ook steeds meer bouwprojecten die duurzaamheid als uitgangspunt hebben en innovaties volgen elkaar sneller op.

Tijdens dit event kunt u alles te weten komen over duurzaam bouwen, duurzaam inkopen, duurzame bouwmaterialen en Cradle-to-Cradle, gebruikte materialen van een oud product gebruiken voor een ander product. Tijdens het evenement Duurzaam = Gewoon Doen is hierover alle informatie te vinden, zowel op de beursvloer als via verschillende sprekers. Ondernemers in de bouwsector en andere geïnteresseerden krijgen op verschillende manieren de laatste ontwikkelingen gepresenteerd.

Hoogleraar Duurzaamheid Herman Wijffels is dagvoorzitter. Sprekers zijn Anne-Marie Rakhorst, ondernemer en auteur van 'De winst van duurzaam bouwen', zij praat over ondernemerschap en duurzaamheid. Jacques Reijniers, hoogleraar Duurzaamheid bij Nyenrode Business Universiteit, vertelt over duurzaam inkopen.

Op de beursvloer presenteren verschillende bedrijven hun duurzame producten en diensten. Hebt u zelf een duurzaam project, product of ontwikkeling gerelateerd aan de bouw? Dan kunt u ook deelnemen aan de beursvloer.

Het congres en de beurs vinden plaats op het Zwin College in Oostburg van 15.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via www.zeeland.nl/verkort/duurzaamisgewoondoen. Daar vindt u ook het complete programma.

Meer informatie over Economische Impuls Zeeland, N.V.:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!