Dynamisch 's-Hertogenbosch wordt Dynamisch Noordoost

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kliknieuws

Dynamisch Noordoost, de opvolger van het bekende Dynamisch ’s-Hertogenbosch stilt ondernemershonger naar business.

Dynamisch 's-Hertogenbosch wordt Dynamisch Noordoost

De initiatiefnemers, 5-Sterrenregio, BZW Noordoost Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch kozen dit jaar voor deze nieuwe naam, een nieuwe datum: woensdag 6 oktober en een nieuwe locatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen.

Inhoudelijk neemt een aantal top ondernemers en bestuurders ondernemen in de regio onder de loep. Ook vernieuwend is dat deelnemers de mogelijkheid hebben een viertal specialistische seminars bij te wonen over de economische betekenis van Food, Health en Farma (FHF). Noordoost Brabant wil de komende jaren de groei van deze sectoren versnellen door het regionale innovatieprogramma FHF verder te professionaliseren. Dat biedt volop kansen voor ondernemers! Rasondernemer en dagvoorzitter Jort Kelder onderzoekt die kansen van nabij.

Dynamisch Noordoost laat op woensdag 6 oktober vanaf de start rond 14.30 uur zien hoe de regionale economie de vruchten kan plukken van de dynamiek in de Food, Health en Farma sectoren. Een inhoud die aansluit bij ’s-Hertogenbosch Hoofdstad van de Smaak 2010. Speciaal voor ondernemers en bestuurders voor wie de inhoud van de sessies te specialistisch zijn, is er de mogelijkheid vanaf 16.00 uur in te stromen voor een drietal keynote talks: spraakmakende visies van top bestuurders en ondernemers. Op het programma staan presentaties van Jort Kelder (dagvoorzitter), Bert Pauli (voorzitter 5-Sterrenregio), Koen Slippens (CEO Sligro), dr. René Aerts (Vice President Animal Health R&D Biologicals) en Rob Baan (directeur Koppert Cress en wereldwijde ontdekkingsreiziger naar groenten, smaken en toepassingen). Vanaf circa 18.00 uur is het tijd voor de informele ontmoetingen en begroetingen tijdens de netwerkborrel met proeverijen.

Wilt u ook uw honger stillen? Schrijf dan in voor Dynamisch Noordoost 2010! Via www.dynamischnoordoost.nl Deelname kost € 95,- per persoon exclusief BTW.

Dynamisch Noordoost in ’t kort:
Wat:
Ondernemerscongres
Waar:
1931 Congrescentrum Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Wanneer:
woensdag 6 oktober
Dagvoorzitter:
Jort Kelder
Plenaire sprekers:
Bert Pauli, voorzitter 5-Sterrenregio,
Koen Slippens (CEO Sligro),
Dr. René Aerts, (Vice President Animal Health R&D Biologicals),
Rob Baan (directeur Koppert Cress),
Hans Cox, kringvoorzitter BZW Noordoost Brabant
Seminars:
4 parallelle seminars over actuele thema’s in Food-Health-Farma
Initiatiefnemers:
5-Sterrenregio, BZW Noordoost Brabant, gemeente ’s-Hertogenbosch
Hoofdsponsors:
5-Sterrenregio, Gemeente 's-Hertogenbosch, PriceWaterhouseCoopers, Rabobank.
Website:
www.dynamischnoordoost.nl

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!