Economische Agenda West-Brabant: Hub voor vernieuwend ondernemerschap

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Economic Board West-Brabant

De Economic Board West-Brabant (EBWB) bepaalt de economische koers en ambitie van West-Brabant. EBWB heeft dit vastgelegd in de Economische Agenda West-Brabant: Hub voor vernieuwend ondernemerschap.

Economische Agenda West-Brabant: Hub voor vernieuwend ondernemerschap

Maar wie maakt deel uit van de EBWB, wat is de ambitie voor de regio West-Brabant en hoe vindt uitvoering plaats? En wat is de relatie met de regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant

Samenwerking

Het gaat momenteel best goed met West-Brabant. Maar dat is geen garantie. De wereld verandert en snel ook. Om dit goed als regio te kunnen ondervangen, is samenwerking nodig. Duidelijke keuzes zijn dan ook nodig. Over waar we als regio in willen uitblinken en hoe we als overheden, onderwijsinstellingen en bedrijfsleven samen moeten werken om  toekomstbestendig te blijven.

Hub vernieuwend ondernemerschap

De EBWB heeft in de Economische Agenda West-Brabant de weg naar een veerkrachtige West-Brabantse economie aangegeven: West-Brabant als Hub voor vernieuwend ondernemerschap. Door te Verbinden, Verslimmen en Verduurzamen. De essentie van de Economische Agenda West-Brabant is helder verbeeld in een infographic..En op verzoek van EBWB heeft REWIN het verder uitgewerkt tot het Uitvoeringsprogramma 2019. Met sectorspecifieke en onafhankelijke programma's, alle gericht op vernieuwend ondernemerschap.

Meer informatie

Voor iedereen de uitnodiging om ook bij te dragen, in te zetten, mee te doen. Samen voor een sterk West-Brabant! Kijk op de website de EBWB voor meer informatie over de organisatie en hoe we de uitwerking van de Economische Agenda 'West-Brabant, Hub voor vernieuwend ondernemerschap' gaan aanpakken.

Meer informatie over REWIN West-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!