Eerste line-up internationale Automotive Week 2015 bekend

  • Automotive

Van 25 maart tot en met 1 april 2015 worden tijdens de internationale Automotive Week 2015 tal van evenementen georganiseerd. Hiermee wordt de landelijke opschaling en ambitie van smart mobility voor nationaal en internationaal publiek getoond.

Eerste line-up internationale Automotive Week 2015 bekend

Onder het thema ‘Smart mobility on the road’ komen onder andere ontwikkeling van nieuwe technologie, toonaangevende concepten en interactie tussen weggebruiker, wegkant en voertuig aan bod.

De eerste, niet te missen, evenementen op de Automotive Week 2015 zijn:

Openingssymposium Automotive Week

De Automotive Week 2015 wordt geopend met een symposium op woensdag 25 maart over de ontwikkeling van smart mobility in Nederland met demo’s en projectenmarkt. De Opening Innovatiecentrale is een primeur in Europa en wordt gekoppeld aan het symposium. Een mooiere aftrap kan de Automotive Week zich niet wensen!

Automotive Congres, Talking Traffic

Met als thema ‘Talking Traffic’ organiseert AutomotiveNL haar tiende editie van het Automotive Congres op dinsdag 31 maart aanstaande. In de vernieuwde opzet van het congres presenteren partijen de laatste ontwikkelingen en trends.

Driven Award

Op 1 april 2015 reikt Helmonds wethouder Yvonne van Mierlo de allereerste 'Driven Award' uit. Deze award is een initiatief van de gemeente Helmond en bedoeld voor bedrijven of organisaties die een slimme oplossing voor schone en veilige mobiliteit hebben bedacht www.drivenbyhelmond.nl/award .

More to follow

Via www.automotiveweek.nl wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en updates in het programma. Verder kunt u ons volgen op www.twitter.com/automotive_week.

Meer informatie over RAI AutomotiveNL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!