Eerste sloophandelingen bedrijventerrein De Terp in Nuland

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: BOM

De werkzaamheden voor het project Nuland-Oost zijn van start gegaan. Door wethouder Jeanne Moon werd de aftrap gegeven met de sloop van het voormalige bedrijfsgebouw van de Gebroeders Van de Donk BV.

Eerste sloophandelingen bedrijventerrein De Terp in Nuland

Sloop van voormalig pand Gebroeders van de Donk in Nuland
Het pand van Gebroeders Van de Donk BV aan de Industriestraat in Nuland was eerder door de gemeente Maasdonk gekocht. Het bedrijf zelf is enige tijd geleden verhuisd naar de Menhirweg op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss.

Ook twee andere bedrijven (Farmadomo en Bowie) op het bedrijventerrein zullen in de loop van 2012 hun bedrijfsactiviteiten verplaatsen. Ook deze percelen zijn door de gemeente gekocht in het kader van de herstructurering van het bedrijventerrein De Terp.

Het project Nuland-Oost bestaat uit herstructurering van bedrijventerrein De Terp en de bouw van circa 275 woningen op de Pelgrimsche Hoeve. De bedrijfsverplaatsingen vinden plaats in het kader van de herstructurering van het bedrijventerrein. Hierbij is de gemeente ondersteund door de BOM/BHB. Door de verplaatsing van de bedrijfsactiviteiten met bijbehorende milieuhindercirkel is de ontwikkeling van circa 275 nieuwe woningbouw op de Pelgrimsche Hoeve mogelijk.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!