Eerste verkiezing 'Bredase startup van het jaar'

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Starterslift

Business Coach Breda, Starterslift en NAC organiseren dit jaar voor het eerst de Bredase startup van het jaar verkiezing. Drie Bredase starters krijgen de kans om de titel te bemachtigen. Dit doen zij door op vrijdag 2 oktober te pitchen voor de jury.

Eerste verkiezing 'Bredase startup van het jaar'

De jury bestaat uit topondernemers waaronder Joris Toonders (Yonego, oprichter van succesvol internetmarketing bedrijf uit Breda en begonnen met ondernemen op zijn 15e), Janneke Niessen (Improve Digital en Onderneemster van het jaar 2015) en Jeroen van Glabbeek (CM Payments). De jury kiest uit de drie pitches de Bredase startup van het jaar.

Bedrijven moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moeten ze zijn gevestigd in de gemeente Breda, mogen ze maximaal 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK en moet het bedrijf onderscheidend en ambitieus zijn.

Event ‘Ondernemen is topsport'

De verkiezing vindt plaats tijdens het event ‘Ondernemen is topsport – de weg naar succes’ dat op vrijdag 2 oktober wordt georganiseerd door Business Coach Breda in samenwerking met Starterslift en NAC.

Aanmelden of nomineren kan tot uiterlijk 15 september.

Meer informatie over Starterslift:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!