Eerste vijftig Regio FoodValley-vouchers zijn aangevraagd

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Regio FoodValley

De Regio FoodValley-vouchers laten de eerste successen zien. Inmiddels is de mijlpaal van vijftig aanvragen bereikt. Er zijn nog steeds vouchers beschikbaar.

Eerste vijftig Regio FoodValley-vouchers zijn aangevraagd

Christiaan de Nooij, directeur van De Nooij Pomptechniek en De Nooij Stainless in Ede, maakte tijdens een eerdere editie gebruik van deze werkgeverssubsidie. Hij is positief over het resultaat: “Via dit initiatief kregen wij een jongere in ons team en hij werkt nog steeds bij ons!”

Melvin Peijer kwam in 2011 na het afronden van de praktijkschool in Ede bij De Nooij: “Via een BBL-opleiding heb ik niveau 1 behaald en wilde graag door voor niveau 2. In overleg met school heb ik toen een jaar gewacht. Na die pauze wilde ik graag alsnog door en mocht ik een intake doen.” Melvin kwam met succes door de intake en startte zijn opleiding. “Eén van de collega’s bij De Nooij hielp mij met de theorie. Het was best een uitdaging, maar uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt.” Melvin is nu Plaatbewerker/Lasser en volgt via De Nooij regelmatig lascursussen om zijn kennis op peil te houden.

Aanwinst

Christiaan de Nooij: “Het is mooi om te zien dat initiatieven zoals de Regio FoodValley-vouchers zo’n uitwerking kunnen hebben. Je krijgt handvatten in de vorm van subsidie. Vervolgens is het aan de werkgever en jongere om er samen iets moois van te maken. Dat is goed gelukt, Melvin is echt een aanwinst voor ons team!”

Jong talent beschikbaar

Er zijn nog steeds vouchers beschikbaar. Gemeente Ede coördineert deze aanvragen voor de gehele regio FoodValley. Meer informatie of direct vouchers aanvragen? Kijk op www.regiofoodvalley-vouchers.nl of mail naar regiofoodvalley-vouchers@ede.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!