Eerste Zakenvloer editie in Zwolle

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: MKB Midden-Nederland

In Zwolle vindt 18 november a.s. de eerste editie van Zakenvloer plaats.

Eerste Zakenvloer editie in Zwolle

Van 13.30 tot 21.30 uur vindt in het evenment EQUIPE Meetings & Events (FC Zwolle stadioncomplex) plaats op locatie Stadionplein 18 in Zwolle. Wat Zakenvloer anders maakt dan andere zakenevenementen is dat de deelnemers eigenaar worden van een stukje van de beursvloer. Geen dure stand, maar letterlijk ‘de vloer op om zaken met elkaar te doen’.

Het eigen stukje vloer wordt helemaal eigen gemaakt door een gepersonaliseerd vloerkleed (met bijv. het bedrijfslogo, een passende uitspraak of een verhelderende productfoto van de onderneming) en een persoonlijke festival chair. Zij zijn als het ware het visitekaartje van een onderneming: laagdrempelig en makkelijk benaderbaar, waardoor ander soort gesprekken en verfrissende combinaties ontstaan. Via de virtuele vloer op de website kunnen deelnemers zelf bepalen waar zij hun vloerkleed willen uitrollen. Naast een samenwerkingspartner, om samen anderen te overtuigen van de gebundelde kennis en kunde. Of juist naast die ene ondernemer waar zij altijd al mee om tafel hadden willen zitten.

Zakenvloer verbindt persoonlijk contact met sociale media als LinkedIn en Twitter. Na inschrijven is het mogelijk om alvast afspraken met andere vloerhouders in te plannen, om de tijd op 18 november zo efficiënt mogelijk te besteden. Tijdens het evenement wordt er getwittert via een groot scherm en wordt het evenement live gevolgd door TV camera’s. Zo kunnen deelnemers en bezoekers tips en aanbevelingen met elkaar delen of contactverzoeken live de zaal in zenden.

Naast het uitbreiden van uw netwerk zijn er ook workshops te volgen, neemt Jan Medendorp (o.a. bekend van RTV Oost) ons mee in een plenaire discussie met bijzondere ondernemers en wordt de Social Media Award uitgereikt aan het bedrijf dat de social media afgelopen jaar het meest optimaal heeft weten in te zetten. Aan het eind van de dag, als iedereen verzadigd is van nieuwe inzichten en relaties, hapjes en drankjes, wordt het evenement op spectaculaire wijze afgesloten door de dames van Big, Black & Beautiful.

Wilt u een kleed reserveren of meer weten? Kijk op www.zakenvloer.nl of neem contact op met Zakenvloer via info@zakenvloer.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!