Eindhoven biedt werkgever subsidie voor aannemen jongere

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Eindhoven

Om een impuls te geven aan de bestrijding van de werkloosheid onder jongeren uit Eindhoven en Waalre stelt gemeente Eindhoven extra geld beschikbaar voor bedrijven die jongeren in dienst nemen.

Eindhoven biedt werkgever subsidie voor aannemen jongere

Neemt u een jongere tot 27 jaar uit Eindhoven of Waalre aan? Vraag dan nu subsidie aan via www.werkgeverssubsidies.nl.

De subsidie varieert van €1500 tot €5500 (inclusief een aanvullende subsidie voor het opleiden en/of bijscholen van de werknemer). Vraag de subsidie aan binnen zeven dagen na het ingaan van het arbeidscontract of de leerwerkovereenkomst.

Voorwaarden en aanvraag

U ontvangt de subsidie wanneer u de jongere een (half)jaarcontract van minimaal 20 uur per week aanbiedt. De jongere mag in de drie maanden voorafgaand aan het contract geen vast inkomen hebben gehad. Kijk voor meer informatie en het aanvragen van de subsidie op www.werkgeverssubsidies.nl.

Op zoek naar personeel?

Bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar personeel kunnen terecht bij het
werkgelegenheidsteam van de gemeente Eindhoven via ikzoekpersoneel@eindhoven.nl. Het werkgelegenheidsteam neemt kosteloos de werving en voorselectie van personeel uit handen. Het team bemiddelt voor personeel op alle niveaus, maar meestal variërend van ongeschoolde medewerkers tot medewerkers op MBO-niveau. Kijk voor meer informatie over het team op www.eindhoven.nl/ikzoekpersoneel.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!