Eindhoven genomineerd voor Evenementenstad van het jaar

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Gemeente Eindhoven

Dit jaar is Eindhoven genomineerd door de Nationale Evenementenprijzen voor Evenementenstad van het jaar. Samen met Eindhoven zijn Leeuwarden, Rotterdam, Groningen en Deventer genomineerd.

Eindhoven genomineerd voor Evenementenstad van het jaar

De categorie is Evenementenstad van het jaar – 80.000+ inwoners.

De afgelopen weken konden evenementenorganisatoren en gemeenten in Nederland hun evenement of gemeente aanmelden voor de Nationale Evenementenprijzen. Ook konden zij andere evenementen en/of gemeenten nomineren voor de prijzen. De motivatie van elke gemeente/organisator is voorgelegd aan de onafhankelijke vakjury. Deze is gekomen tot de nominatie van Eindhoven als Evenementenstad.

Beoordeling

Binnenkort beoordeelt de vakjury van de Nationale Evenementenprijzen de ingezonden motivaties en wijst de uiteindelijke winnaar aan. De genomineerde steden gaan nu aan de slag met het opstellen van gedetailleerde documentatie voor het juryberaad. Deze worden gepresenteerd tijdens een jurybijeenkomst. Bij de uiteindelijke beoordeling door de jury zullen inhoudelijke elementen als visie, aanpak, organisatie, samenwerking met stakeholders en waarde voor de stad worden meegewogen. Wij hopen natuurlijk dat Eindhoven met de eerste prijs naar huis gaat.

De Nationale Evenementenprijzen worden gehouden op 20 november 2014 in Nijmegen tijdens de eerste editie van het Nationaal Congres Evenementen.

Meer informatie over EINDHOVEN365.nl:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!