Energiekracht Lochem van start op 5 maart

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Lochem

Op 5 maart wordt het startsein gegeven voor Energiekracht Lochem. Een initiatief, waarbij burgers, lokale en regionale organisaties gaan samenwerken op het gebied van energiebesparing en duurzame energie.

Energiekracht Lochem van start op 5 maart

Programma

Op 5 maart is er een mooi programma in de Gudulakerk in Lochem. Met onder andere bergbeklimmer Wilco van Rooijen en energiespecialist Jan Willem van der Groep. En natuurlijk krijgt u op deze avond veel informatie over duurzame besparingsmogelijkheden in uw woning of bedrijfspand. U bent welkom vanaf 19.30 uur.  Schrijf je nu in.

Wat biedt Energiekracht Lochem?

Energiekracht Lochem betekent voor inwoners dat er gewerkt wordt aan goede informatie en ondersteuning op het gebied van wooncomfort, lagere energiekosten en financiering van energiezuinige maatregelen. Voor bedrijven en maatschappelijke organisaties zal Energiekracht Lochem zich inzetten voor het tot stand komen van slimme samenwerkingen, lagere kosten en nieuwe energieproducten.

Iedereen kan bijdragen aan Energiekracht Lochem. Als we ons samen sterk maken, levert het ons allemaal ook voordeel op. In comfort, en in de financiën.

Energiekrachtig Lochem is een initiatief van gemeente Lochem

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!