Energy HACK NL werkt aan 'energieneutrale stad van de toekomst'

Van vrijdag 25 tot zondag 27 mei vindt de Energy HACK NL in s'-Hertogenbosch plaats. Gedurende een periode van drie dagen werken circa 80 developers, data scientsist, energie-experts, marketeers en andere innovators hier aan de 'energieneutrale stad van de toekomst'.

Energy HACK NL werkt aan 'energieneutrale stad van de toekomst'

Deelnemers aan de Energy HACK NL worden uitgedaagd om individueel of in teamverband innovatieve, digitale en data-gedreven toepassingen te ontwikkelen en maken daarbij kans op prijzen van in totaal €7000.

De grootste energie-uitdaging van deze tijd

Tijdens de 48-urige Smart Energy hackathon hopen de initiatiefnemers antwoorden te vinden op de grootste energie-uitdaging van deze tijd: Hoe bereiken we in Nederland een 100% duurzame, betrouwbare en betaalbare energievoorziening? Belangrijke thema's daarbij zijn Flexibele Energie, Duurzame Gebiedsontwikkeling en Duurzame Mobiliteit: de drie vooraf opgestelde challenges. Aan de slag gaan met een eigen of gecombineerde uitdaging mag natuurlijk ook. 

Energy HACK NL

De Energy Hack NL wordt georganiseerd door Enpuls en Enexis Netbeheer in samenwerking met TU Eindhoven, Microsoft en UtrechtInc. Zij bieden deelnemers een unieke testomgeving en stellen tevens relevante datasets en API's beschikbaar. Meer weten over hackathon, challenges en beschikbaar gestelde data? Neem dan een kijkje op www.energyhack.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!