Ericsson-campus omgedoopt in Aeroparc

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Noord-Brabant

De Ericsson-campus in Rijen heeft een ware metamorfose ondergegaan. Er ligt nu een multifunctioneel terrein met de clusters ondernemen en netwerken, kennis en innovatie, en sport en ontspanning.

Ericsson-campus omgedoopt in Aeroparc

De clusters ondernemen en netwerken, kennis en innovatie, en sport en ontspanning vormen drie onderdelen die elkaar versterken en zorgen voor nieuwe bedrijvigheid. Op 14 maart kreeg het terrein officieel de naam Aeroparc.

Aeroparc

De naam Aeroparc is ontleend aan de eerste ontwikkelingen op het park eind 2010: een aerospace en maintenance park in Midden-Brabant. Op deze campus is er een unieke samenwerking van bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Zij hebben de afgelopen jaren meer dan 25 miljoen euro geïnvesteerd op deze locatie dat heeft geleid aan een scala van nieuwe interessante bedrijven. Op het park zijn onder andere Ericsson, Gate2, AIS International, Aerocat, Crown Business Center en Factory & Fun gevestigd.

De regio heeft de ambitie de komende jaren een leidende rol te verkrijgen in toepassingen van simulatietechnologie en productietechnologie. Hij wil hiermee de luchtvaartsector in Noord-Brabant en Zuid-Nederland verder versterken.

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!