Exact en Transsmart besparen MKB´er transportkosten.

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: MKB Brabant

Exact en Transsmart hebben een software-oplossing ontwikkeld waarmee ondernemers hun externe logistieke processen, het vervoer van hun goederen, kunnen aansturen vanuit de bestaande Exact Globe programmatuur.

Exact en Transsmart besparen MKB´er transportkosten.

Ondernemers die al met Transwise in Exact Globe werken, melden een besparing van tot maar liefst 40% op de kosten voor hun logistieke proces.

MKB-ondernemers hebben met Transwise direct inzicht in kosten en beschikbaarheid van vervoerders, van zowel hun reguliere leveranciers als van andere vervoerders.
Vanuit hun geautomatiseerde, logistieke proces maken ze direct een keuze voor een vervoerder.
Transwise biedt binnen Exact Globe een lijst van vervoerders, zodat de ondernemer, op basis van kosten en levertijd, deze direct kan boeken.
Daarmee bespaart deze add-on de ondernemer de tijd die hij anders kwijt is om zelf uit te zoeken welke vervoerder de beste prijs/prestatieverhouding biedt.

Naast het ingebouwde track&trace-systeem in Transwise biedt Exact Globe vervolgens een historisch overzicht van in het verleden gekozen vervoerders en hun prestaties.
Zo krijgen ondernemers achteraf via een rapportage in Exact Globe een helder inzicht in de resultaten en kunnen daar direct naar handelen.
Hiermee kan een ondernemer verantwoording nemen voor het volledige logistieke proces en zijn service richting de klant optimaliseren.
De Transwise add-on biedt MKB-ondernemers de mogelijkheid hun supply chain proces transparant en meetbaar te maken, niet slechts intern tot aan de magazijndeur, maar ook extern tot aan de deur van de klant.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!