Fashionwheels kiest voor logistieke flexkennis van HOBIJ

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Hobij

Ton Aarts, Financieel Directeur van Fashionwheels in Helmond en Han van Horen, Directeur Groot Aandeelhouder van HOBIJ International Work Force hebben een handtekening onder een gloednieuwe samenwerkingsovereenkomst gezet.

Fashionwheels kiest voor logistieke flexkennis van HOBIJ

Op basis van dit contract gaat HOBIJ tijdens het hoogseizoen Fashionwheels ontzorgen op het gebied van flexibele arbeid. Fashionwheels verzorgt de distributie en warehousing van fashion- en lifestyleproducten voor ontwerpers, wholesale en retail als ook brand-owners. HOBIJ geldt als bijzonder expert op het gebied van het ter beschikking stellen van Oost-Europese arbeidskrachten voor Nederlandse bedrijven in de sectoren Logistiek, Food en Techniek. Het is de eerste keer dat partijen gaan samenwerken.

Keuze
“Kennis en ervaring van het logistieke proces is een belangrijk criterium waarop wij uitzendbureaus beoordelen en selecteren,” aldus Ton Aarts. “HOBIJ voldoet aan dit criterium. Ons logistieke proces kenmerkt zich door pieken en dalen die elkaar snel opvolgen. Onze partner moet in staat zijn om ons op dit terrein te ontzorgen en met ons mee te bewegen,” legt Aarts uit, en voegt daar aan toe: “Bovendien is het een betrouwbare, professionele partij en is er een goede klik tussen het Management van onze beide bedrijven. Allebei zijn we vol ambitie en wordt er met passie gewerkt aan de realisatie van de doelstellingen, zonder daarbij plezier en zorg voor mensen uit het oog te verliezen. De eerste ervaringen zijn goed en we hebben vertrouwen dat we met HOBIJ een langdurige samenwerking tot stand kunnen brengen.”

Top twee
Ook Han van Horen is blij met de samenwerking. “Fashionwheels is een snel groeiende logistiek dienstverlener en binnen haar doelmarkt behorend tot de top twee van Nederland. Wij gaan er voor zorgen dat zij zich optimaal kunnen bezighouden met hun kerntaak door hen tijdig te voorzien van de juiste mensen. Het is mooi om 2012 in te kunnen zetten met het sluiten van een dergelijk mooi contract. Dat geeft veel energie en is een bevestiging dat onze missie en strategie een juiste is.”

Meer informatie over HOBIJ :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!