Finalisten bekend voor de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Uden

De finalisten voor de prijs van de beste maatschappelijk verantwoorde ondernemer van Veghel, Uden en Schijndel zijn bekend. Het publiek heeft tot 10 oktober jl. kunnen stemmen op zijn eigen favoriet. De drie hoogst scorende ondernemers zijn nu door naar de finale.

Finalisten bekend voor de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel

Dat zijn in willekeurige volgorde: Bek Grafische Producties, Fransen Gerrits BV en Van den Heuvel Logistiek BV. Een onafhankelijke jury kiest uit deze drie de winnaar. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op donderdag 3 november 2011, om 16.00 uur bij IBN, Hockeyweg 5 te Uden.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking zullen Michel Baars (bedrijfsdirecteur van Search BV) en Ed de Leeuw (directeur van IBN) ingaan op de meerwaarde van MVO. Vervolgens is het woord aan de jury. De winnaar ontvangt naast de MVO-prijs en een cheque van € 500 voor een MVO-doel naar keuze, een publicatie in een magazine, landelijke en regionale publiciteit èn het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Veghel, Uden en Schijndel noemen.

Achtergrondinformatie
Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. COS Brabant, ondernemersvereniging ReVUS en de gemeenten Veghel, Uden en Schijndel willen dergelijke ondernemers stimuleren. De MVO-prijs is in het leven geroepen voor bedrijven die kunnen laten zien dat duurzame winst voor milieu en maatschappij, en bedrijfseconomische resultaten elkaar versterken (de winnende combinatie van People, Planet, Profit). De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen.

Energiebeurs
De uitreiking van de MVO-prijs vindt plaats tijdens de eerste Energiebeurs. Deze tweejaarlijkse beurs start om 14.00 uur en zal na de uitreiking van de MVO-prijs doorgaan tot 19.00 uur. Op deze business to business beurs profileren bedrijven uit de regio Uden, Veghel, Sint-Oedenrode en Schijndel zich met producten, diensten en maatregelen op het gebied van energie. Alle ondernemers zijn van harte welkom om te zien wat er op dit gebied in onze regio te koop is. Aanmelden voor de Energiebeurs is niet nodig.

De MVO-prijs is mede tot stand gekomen door de gemeenten Uden, Veghel en Schijndel.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!