Finalisten BOV Trofee 2014 bekend

  • Regionale ontwikkeling

De finalisten voor de uitreiking van de BOV Trofee 2014 zijn bekend. Zo meldt vandaag het secretariaat van JCI de Kempen, de organisator van het zakelijk evenement.

Finalisten BOV Trofee 2014 bekend

Uit 30 vooraf geselecteerde bedrijven van de uitreiking van de Beste Ondernemers Visie zijn vandaag de finalisten bekend gemaakt door de jury, bestaande uit: Tiny Sanders (PSV en jury voorzitter), Ad van Berlo (Van Berlo), Marcel Beckers (ING), William Pijnenburg (AAEBV) en de winnaar van vorig jaar Simon Sants (JASNO). ‘Een moeilijke zaak, aangezien alle bezochte bedrijven in deze economische tijden goed weten te presteren.’ aldus Marc van den Broek, voorzitter van de BOV 2014 commissie.

Finalisten

De finalisten voor de uitreiking zijn; Harry van Hoorn van Stabilo, Erwin Bakker van Ellips en Ruud Mansveld van Mansveld. De uitreiking van de BOV Trofee 2014 vindt dit jaar voor de 19e keer plaats op maandag 24 maart en voor het eerst in het Parktheater in Eindhoven.

ASML Young Talent Award

Onderdeel van het programma op maandag 24 maart is de ASML Young Talent Award. De ASML Young Talent Award biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. De winnaar van de ASML Young Talent Award wordt deze avond gekozen door het publiek en wint een prijzenpakket aangeboden door Brainport en Reijnders Advocaten. De voorrondes worden gehouden op donderdag 13 februari in het Boordhuys in Nuenen.

JCI

Het zakelijk evenement wordt ieder jaar georganiseerd door JCI de Kempen. JCI de Kempen maakt onderdeel uit van het internationale netwerk JCI, welke wereldwijd meer dan 200.000 leden heeft in 110 landen. JCI de Kempen bestaat uit circa 25 young-professionals. Middels het credo “learning bij doing” zoeken de leden van JCI de Kempen gezamenlijk nieuwe uitdagingen op die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling, waarvan de BOV Trofee er één van is.

Kaarten bestellen? Ga naar www.boveindhoven.nl om kaarten te bestellen voor de uitreiking van de BOV-trofee.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!