Finalisten MVO-prijs Drimmelen bekend

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Drimmelen

Uitvaartzorg Drimmelen, Recreatieboerderij Johan & Caroline en Installatiebedrijf Van Alphen & Roest maken kans om zich de eerste duurzaamste ondernemer van Drimmelen te mogen noemen.

Finalisten MVO-prijs Drimmelen bekend

Uit de vele aanmeldingen selecteerde een vakjury zes bedrijven. Het publiek was vervolgens aan zet om te stemmen op één van de genomineerde bedrijven. Meer dan 1500 stemmen zijn er uitgebracht. Uitvaartzorg Drimmelen, Recreatieboerderij Johan & Caroline en Installatiebedrijf Van Alphen & Roest hebben de meeste stemmen ontvangen. Zij zijn in de race om de begeerde MVO-prijs te winnen.

Ondernemersgala

Tijdens het Ondernemersgala op donderdag 5 maart 2015 wordt de winnaar bekend gemaakt. Het gala wordt georganiseerd door Stichting Behoud de Antonius Abt in Terheijden. Tijdens dit spetterende gala zijn veel Drimmelse ondernemers aanwezig.  Niet alleen om de genomineerden aan te moedigen en heerlijk te dineren maar ook omdat dit de perfecte bijeenkomst is om te netwerken met collega-ondernemers. Aanmelden voor het Ondernemersgala kan nog steeds via: www.behouddeantoniusabt.nl.

Duurzaam stimuleren

Duurzaam ondernemen, of maatschappelijk verantwoord ondernemen is ‘hot’. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die strategisch met MVO bezig zijn, zich makkelijker aan de omgeving aanpassen en minder afhankelijk zijn van economische veranderingen. Bovendien zijn ze veelal koplopers in hun branche. De MVO-prijs is bedoeld voor bedrijven die duurzame winst voor milieu en maatschappij weten te combineren met  goede bedrijfseconomische resultaten. Ze werken met een winnende combinatie van People, Planet, Profit.

Partners

De MVO-prijs Drimmelen is een initiatief van de gemeente Drimmelen, Bedrijven Netwerk Drimmelen en Stichting Switch. Het werk van Switch wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!