Finalisten Shell LiveWIRE Award 2014 bekend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel

Op dinsdag 21 oktober 2014 streden 13 Nederlandse ondernemers bij Shell in Rijswijk om een finaleplaats voor de Shell LiveWIRE Award 2014. Vier van hen wisten een plek in de finale te bereiken die op 2 december a.s. plaatsvindt.

Finalisten Shell LiveWIRE Award 2014 bekend

“We kijken terug op een speciale dag waar opnieuw duidelijk wordt hoe succesvol jonge ondernemers kunnen zijn,” zegt Jeroen Bos, Directeur Regionale Dienstverlening  van de Kamer van Koophandel en jurylid tijdens de halve finale. “Ondernemerschap is essentieel voor het concurrentievermogen van Nederland. Wij ondersteunen ondernemers met betrouwbare informatie, handige tools en bijeenkomsten door het hele land. Op een dag als deze zien we het enorme groeipotentieel van jonge innovatieve bedrijven.”

Finalisten

Hugo Ekkelenkamp en Eldert Besseling van NETICS BV uit Alblasserdam over deze dag: “Het was zó spannend.” “Om tussen al deze kwalitatief sterke kandidaten een plek in de halve finale te hebben behaald is fantastisch”, voegt Niels de Greef van ParkFlyRent uit Schiphol toe.

“Door de praktische insteek van de verschillende workshops heb ik er veel van opgestoken”, vertelt Jan Jonk van GainPlay Studio uit Utrecht. Yousef Yousef van LG Sound BV uit Zoetermeer vervolgt: “Nu eerst vieren en dan het juryrapport lezen – die feedback kunnen we goed gebruiken in onze voorbereiding op de finale in december.” 

Shell LiveWIRE Award

De Shell LiveWIRE Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een jonge ondernemer (onder de 35 jaar) die de jury weet te overtuigen van zijn innovatievermogen en ondernemerschapskwaliteit. De finalisten maken kans op de juryprijs van 10.000 euro en de publieksprijs van 2.500 euro. Op 2 december a.s. wordt de winnaar van de juryprijs en de publieksprijs verkozen. Voor de publieksprijs kan vanaf  4 november a.s. online gestemd worden via www.livewire.nl.

De jury die dit jaar de 4 finalisten voor de Shell LiveWIRE Award heeft verkozen bestaat uit:

  • Louis van Garderen – juryvoorzitter (Accountantskantoor Joinson&Spice – managing director)
  • Jaco Fok (Shell - Innovation Practices Manager)
  • Brechtje Riphagen, (Innofuse – winnaar LiveWIRE Award 2013)
  • Eline Mertens (eigenaar Windchallenge Holland BV)
  • Jeroen Bos (Kamer van Koophandel - Directeur Regionale Dienstverlening)

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!