Financieringsmogelijkheden centraal bij bijeenkomst FME en High Tech NL

  • Technologie
  • Bron: High Tech NL

FME en High Tech NL organiseren vier regionale bijeenkomsten over de financieringsmogelijkheden voor (high)tech MKB-ondernemers.

Financieringsmogelijkheden centraal bij bijeenkomst FME en High Tech NL

Markt- en productontwikkeling en internationalisatie zijn uw groeikansen in tijden van voorzichtig aantrekkende markten. De ontwikkeling van nieuwe producten of technologieën is duur en het is vaak lastig om investeerders te vinden.  Daarom worden tijdens vier regionale bijeenkomsten vragen besproken als: ‘Welk type financiering past het best bij uw groeiplannen?’ en ‘Wat is er nodig om voor deze financiering in aanmerking te komen?’.

Diverse provincies ondersteunen innovatieve MKB-bedrijven uit sterke sectoren met risicodragende financiering. Ook het ministerie van Economische Zaken biedt financieringsinstrumenten die beschikbaar zijn voor innovatieve MKB-ondernemingen. Daarnaast kunnen fiscale innovatiesubsidies en innovatiekredieten en mogelijkheden van venture capital en informal investors relevant zijn voor het financieren van uw innovatieambities.

Om u zo gericht mogelijk te kunnen informeren, worden in totaal vier bijeenkomsten gepland i.s.m. de regionale ontwikkelingsmaatschappijen.

Data en locaties

  • Regio Oost-Nederland (Overijssel & Gelderland): 16 april 2014 van 15.00 tot 17.00 uur in Enschede. Meer informatie en aanmelden
  • Regio Zuid-Nederland (Noord-Brabant & Limburg): 22 april 2014 van 15.00 tot 17.00 uur in Eindhoven. Meer informatie en aanmelden
  • Regio West-Nederland: 11 juni 2014, meer informatie volgt.
  • Regio Noord-Nederland: 10 september 2014, meer informatie volgt.

Contact

Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen met:

Meer informatie over High Tech NL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!