Food Valley Expo 2015: twee dagen op Wageningen Campus

  • Agrofood & Biobased

City farming, innovatieve ingrediënten en high tech oplossingen. Vooraanstaande wetenschappers uit het bedrijfsleven en onderzoeksinstellingen aan het woord over de meest recente ontwikkelingen in agri en food.

Food Valley Expo 2015: twee dagen op Wageningen Campus

Een beursvloer vol innovatieve ondernemers en een trotse winnaar van de Food Valley Award. Dat is Food Valley Expo 2015. Twee dagen om nieuwe zakenpartners te ontmoeten en om kennis op te doen.

Locatie Wageningen

Dit jaar wordt de Food Valley Expo wordt elfde maal georganiseerd. De afgelopen jaren vond de Food Valley Expo plaats in het congrescentrum Papendal in Arnhem. In 2014 werd de Expo bezocht door bijna achthonderd nationale en internationale bezoekers.

Programma

Het programma is breed. Voor iedereen die in innovatie is geïnteresseerd, valt er wat te beleven. Op 12 oktober staan wetenschappelijke ontwikkelingen die nieuwe kansen bieden voor het bedrijfsleven, centraal. Onderwerpen zijn zoutreductie, darmgezondheid, plantenstoffen en high tech in food. Sprekers van onder andere Unilever, DSM, Rijk Zwaan en TU/e.

Op 13 oktober vindt de jaarlijkse conferentie plaats met als sprekers Constantijn van Oranje-Nassau - Start Up Delta, Arjen van Tunen - KeyGene en Gus van der Felz - City Farming Philips Horticulture, en Roelof Joosten - FrieslandCampina. De jury maakt de winnaar van de Food Valley Award 2015 bekend. In het Holland Food Valley House vindt een tasting met nieuwe producten en ingrediënten plaats.

Meer informatie

Beide dagen zijn er talloze innovatieve producten, technologieën en ingrediënten te ontdekken op de beursvloer en zijn er verschillende matchmakingsmogelijkheden. Het volledige programma en het registratieformulier vindt u online.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!