Food Valley Expo en het AgriFood Career Event

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Valley

Op 25 oktober vinden de Food Valley Expo en het AgriFood Career Event gecombineerd plaats in Papendal bij Arnhem. Naar verwachting zullen de twee evenementen 800 tot 1.000 agrofood professionals trekken.

Door de combinatie van de Food Valley Expo en AgriFood Career Event komen professionals, starters en studenten in de agrarische en voedingsmiddelensector dichter tot elkaar.

Het AgriFood Career Event geeft werkgevers in deze sector een podium om de mogelijkheden van en binnen hun organisatie onder de aandacht te brengen en loopbaanmogelijkheden te presenteren aan werkzoekenden, young professionals en studenten.

Bezoekers kunnen naast een bezoek aan de beursvloer ook presentaties en workshops bijwonen. Het AgriFood Career Event wordt georganiseerd door Hyphen Projects in samenwerking met AgriHolland/FoodHolland.


De Food Valley Expo is het jaarlijkse event van Stichting Food Valley. De expo wordt in samenwerking met tal van organisaties georganiseerd en biedt inspirerende showcases van de nieuwste agrifood-technologieën en tal van innovatieve agrifood bedrijven.Ook de uitreiking van de Food Valley Award, interessante sprekers, foodtrends en nog veel meer staan op het programma. De bezoekers van de Food Valley Expo krijgen tevens toegang tot het AgriFood Career Event.


Belangstellenden voor een bezoek aan het AgriFood Career Event en organisaties die zich ook graag op AgriFood Career Event willen presenteren kunnen voor meer informatie terecht op www.agrifoodcareerevent.nl. Voor een bezoek aan de Food Valley Expo is aanmelding mogelijk op www.foodvalleyexpo.nl.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!