Food Valley Expo ook voor starters

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Valley

Innovatieve startups in Agrofood en Life Sciences presenteren zich op 13 oktober tijdens de Food Valley Expo voor een publiek van ervaren investeerders, experts en bedrijven in de StartLife Arena.

Food Valley Expo ook voor starters

Oost NV is samen met Wageningen Universiteit initiatiefnemer van StartLife. StartLife helpt ondernemers bij het starten van een bedrijf in de sectoren Agrofood en Life Sciences.

Voorafgaand aan de Expo volgen de startende ondernemers een professionele pitchtraining bij het eveneens startende bedrijf Quente uit Wageningen. Starters met de meest interessante en veelbelovende proposities krijgen de mogelijkheid om live te pitchen op de Food Valley Expo voor een panel van investeerders samengesteld door Meesters van de Toekomst. Gastheer Jan Douwe Kroeske zal deze ‘StartLife Arena’ in goede banen leiden.

De Food Valley Expo vindt dit jaar plaats op donderdag 13 oktober in Cinemec Ede. Op het programma staan onder meer de uitreiking van de Food Valley Award, een internationale matchmaking, de Smaak van Nederland, inspirerende sprekers en meer.

Aanmelding voor de Food Valley Expo kan via www.foodvalleyexpo.nl

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over Wageningen University & Research:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!