Food Valley wordt Food Valley NL

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Valley

Food Valley verandert haar naam in Food Valley NL. De reden voor de naamswijziging is dat het veel beter past bij de activiteiten van de organisatie.

Food Valley wordt Food Valley NL

“Wij zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een guidance en support organisatie voor vele bedrijven in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Internationale organisaties weten ons te vinden daar waar het gaat om het vinden van kennis of partners in Nederland. Met de landelijke dekking en de missie innovatief Nederland op de kaart te zetten past de naam Food Valley NL veel beter bij de identiteit en activiteiten van de organisatie”, aldus Bert Roetert, bestuursvoorzitter van Food Valley NL.

Innovatie in Food

Food Valley NL, actief sinds 2004, versterkt de innovatiekracht van de Nederlandse bedrijven in de agrifood sector door verbindingen en samenwerkingen tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid – de gouden driehoek – te stimuleren.

Kennispartner

Food Valley NL helpt bedrijven onder meer bij het vinden van relevante kennis, ondersteuning en partners. Dankzij het jarenlang investeren in haar relaties gericht op innovatie en het bouwen van (inter)nationale clusters met bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en overheid heeft Food Valley NL de kennis en ontwikkelingen scherp in het vizier. Dat maakt het mogelijk bedrijven, van starter tot en met multinational snel, betrouwbaar en gericht service te kunnen bieden vanuit een onafhankelijke positie.

Voedingsbodem voor innovatie

Met deze en vele andere activiteiten creëert Food Valley NL vanuit Wageningen in nabijheid van vele (inter)nationale foodbedrijven, Wageningen UR, NIZO food research, Keygene en vele andere gerenommeerde kennisinstellingen een voedingsbodem voor verdere innovatie.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!