Gastvrij Overijssel gaat voor Europees goud!

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Provincie Overijssel

De provincie Overijssel strijdt dit jaar mee voor de Europese Award voor Ondernemerschapbevordering met het initiatief Gastvrij Overijssel.

Gastvrij Overijssel gaat voor Europees goud!

Ieder jaar maken initiatieven die het ondernemersklimaat stimuleren kans op de Europese Award voor Ondernemerschapbevordering. De provincie Overijssel strijdt dit jaar mee om deze Europese titel met het initiatief Gastvrij Overijssel. Waarom dit initiatief kans maakt? Omdat de provincie met de programma's van Gastvrij Overijssel de ondernemers in de toeristische sector ondersteunt, inspireert helpt, prikkelt, motiveert en vooral stimuleert te blijven ondernemen, innoveren, samenwerken en realiseren. Met als uiteindelijk doel meer gasten naar Overijssel te trekken, die hier langer willen verblijven en zo de regionale economie stimuleren.

Promotiefilm

De afgelopen jaren zijn dankzij de projecten van Gastvrij Overijssel al vele mooie initiatieven en producten op de markt gezet en het einde is nog niet in zicht. Zo gingen recent vier individuele campingeigenaren in het Vechtdal met elkaar de samenwerking aan en introduceerden zij gezamenlijk het nieuwe product Vechtdalhoppen. Nieuwsgierig? Bekijk dan het promotiefilmpje voor het initiatief Gastvrij Overijssel.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!