Gebiedsmanagement ter verbetering van uw bedrijfsomgeving

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: KvK

Als ondernemer heeft u vaak beperkte invloed op uw bedrijfsomgeving. Neem het winkelgebied of bedrijventerrein waar u gevestigd bent. Hoe wordt het veiliger of beter bereikbaar? Wat kunt u doen als de omgeving vervuilt? Hoe kunt u uw bedrijfsomgeving nieuwe impulsen geven en aantrekkelijker maken?

Gebiedsmanagement ter verbetering van uw bedrijfsomgeving

Door samen te werken met andere ondernemers in uw buurt en de gemeente bereikt u meer. De Kamer van Koophandel helpt de krachten van ondernemers te bundelen en ondersteunt bij het opzetten van een structurele samenwerking met de gemeente. Deze samenwerking richt zich op het aantrekkelijk maken van uw bedrijfsomgeving, ook wel gebiedsmanagement genoemd.


Voordelen van samenwerken
Uw bedrijf wordt aantrekkelijker voor klanten door betere bereikbaarheid, veiligheid, parkeergelegenheid en uitstraling van de omgeving.
Dit kan weer leiden tot meer klanten, hogere vastgoedwaarde en minder leegstand.
Door structureel overleg en samenwerking met de gemeente heeft u meer en eerder invloed op bestemmingsplannen.


Gezamenlijk organiseren van promotie- en marketingacties
Gezamenlijk afnemen van producten en diensten, bijvoorbeeld beveiliging, schoonmaak en energie: dit kan u veel geld schelen.


Hoe organiseert u die samenwerking?
Wilt u met collega-ondernemers samenwerken aan een betere bedrijfsomgeving? Volg het stappenplan om gebiedsmanagement voor uw omgeving te organiseren en lees hoe de Kamer van Koophandel u hierbij kan ondersteunen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!