Gedeputeerde Pauli bezoekt GATE-2-locatie

  • Maintenance
  • Bron: Midpoint Brabant

Gedeputeerde Pauli van Economische Zaken heeft de GATE-2 locatie in Rijen bezocht om zich bij te laten praten over de laatste stand van zaken.

Gedeputeerde Pauli bezoekt GATE-2-locatie

Op het programma stonden een rondleiding door de locatie, een bezoek aan het bedrijf Aerocat en een presentatie over de ambities van de World Class Aviation Academy en Boeing op de campus in Rijen door Pierre van Kleef, programma-manager van het Aerospace & Maintenance Cluster van Midpoint Brabant én directeur van GATE-2.

De ontwikkeling van GATE-2 in Rijen is in volle gang. Hiervoor heeft de provincie Noord-Brabant 8 miljoen euro beschikbaar gesteld en de gemeente Tilburg 2 miljoen euro. Met deze ontwikkeling wordt de sector die onderhoud pleegt aan helicopters en vliegtuigen versterkt en de werkgelegenheid gestimuleerd. Het gaat om de opzet van een opleidingencentrum voor helicopteronderhoud, een simulatorenpark waar luchtvaart-simulatoren, maar ook simulatoren voor de gezondheidszorg en calamiteitenbestrijding bij elkaar worden gebracht en een Aerospace & Maintenance House.

Meer informatie over Midpoint Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!