Geld verdienen met passie voor food

Voor iedereen die een passie heeft voor food en hiermee geld wil verdienen, organiseert de Kamer van Koophandel Midden-Nederland een inspirerende bijeenkomst.

Geld verdienen met passie voor food

De bijeenkomst word woensdag 16 januari in Utrecht gehouden.

Hoewel ondernemers (in spe) over voldoende vakmanschap beschikken, ontbreekt vaak de broodnodige kennis op het gebied van ondernemerschap. Tijdens de bijeenkomst krijgt men antwoord op vragen als: “Hoe pak ik de marketing aan?”, “Hoe positioneer ik mezelf en/of mijn producten? “, “Hoe kom ik in contact met mijn doelgroep?”.

De bijeenkomst start met een flitsende en inspirerende talkshow met als gasten bekende Nederlandse foodondernemers.  Zij vertellen hoe zij zakelijk succesvol zijn geworden met hun passie en geven allerhande tips & trics.

Na de talkshow volgen workshops en rondetafelgesprekken over onder andere Food & Social Media, de veranderingen in de markt en iInternationaal zakendoen. Maar ook een onderwerp als ‘durven en doen’ komt aan de orde.

Aan het eind van de avond is er gelegenheid om met anderen of één van de sprekers ideeën uit te wisselen of vragen te stellen onder het genot van een drankje.

Meer informatie en aanmelden

De gratis bijeenkomst “Ondernemen met food: recepten en ingrediënten voor zakelijk succes” vindt plaats op 16 januari a.s. van 18.30 tot 21.00 uur bij BDO, Winthontlaan 2, 3526KV Utrecht.

Geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden via  www.kvk.nl/getinspired-food.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!