Gelderland daagt uit met innovatieve challenges

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Provincie Gelderland

Op 19 april 2018 vindt in Arnhem de StartupDeltaSummit plaats: een innovatief festival waar verschillende activiteiten het hele innovatieve ecosysteem samenbrengen.

Gelderland daagt uit met innovatieve challenges

In de aanloop naar de StartupDeltaSummit hebben alle gedeputeerden vraagstukken in beeld gebracht die om innovatieve oplossingen vragen. De provincie vraagt denkkracht van de maatschappij om al deze vraagstukken op te lossen: van jou dus. Van “jonge hond” tot “oude rot”, van student tot starter tot bestaand MKB. Dus ben je student, heb je een bedrijf als starter, groeier of doorgroeier? Of heb je gewoon een supergoed idee? Stuur dan een e-mail naar StartupDeltaSummit. Uiteraard beschermt de provincie in het proces je intellectueel eigendom.

Investeringen

De provincie ondersteunt de ingebrachte ideëen middels opdrachten en vouchers. Zij investeert maximaal € 50.000 in de vorm van een directe opdracht: inkoop van product of dienst. € 20.000 wordt vrijgemaakt voor een voucher om het idee beter te maken, bijvoorbeeld voor het maken van een prototype of verder onderzoek. Niet voor elk idee is een opdracht of voucher beschikbaar. Wel kan er eventueel gebruik gemaakt worden van de Groeiversneller.

Aanmelden

Aanmelden voor de challenges kan tot 23 februari 2018. Meer weten over de Startup Challenges? Bekijk dan eerst even onderstaande video.

Meer informatie over Provincie Gelderland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!