Gelderland organiseert bijeenkomst over Uitvoeringsagenda

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Provincie Gelderland

De provincie nodigt u uit om op donderdagmiddag 20 juni 2013 mee te denken over de voortgang van de ‘Uitvoeringsagenda 2011 en verder’. De bijeenkomst is van 15.30 uur tot 19.00 uur in congrescentrum CineMec in Ede.

Gelderland organiseert bijeenkomst over Uitvoeringsagenda

Uitnodiging bijeenkomst voortgang Uitvoeringsagenda Gelderland

Sabelspoort en Huis der Provincie in Arnhem, GelderlandTwee jaar geleden heeft het Gelders college van Gedeputeerde Staten, mede op basis van discussies in CineMec Ede, de uitvoeringsagenda opgesteld. In het document heeft het college beschreven hoe zij het coalitieakkoord ‘Uitdagend Gelderland’ wil uitvoeren.

Verandering in gang gezet

Er zijn al belangrijke veranderingen in gang gezet. Denk aan het oppakken van de natuurtaken, het topsectorenbeleid met het Topfonds, het A15-akkoord en het sportbeleid. Bovendien heeft de bestuursstijl ‘partnerschap’ verder vorm gekregen: het college pakt samen met partners maatschappelijke problemen aan.

Denk mee

Het college nodigt u uit om mee te denken over de vraag hoe de bestuursstijl ‘partnerschap’ in de resterende bestuursperiode nog verder ontwikkeld kan worden. U kunt tot 17 juni 2013 per e-mail aanmelden via strategie@gelderland.nl. Via een retourmail ontvangt u de Uitvoeringsagenda 2011 en verder digitaal.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thea Hooyman van de provincie Gelderland: telefoon (026) 359 8591 of e-mail t.hooyman@gelderland.nl.

Meer informatie over Provincie Gelderland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!