Gelderse gedeputeerde Michiel Scheffer bezoekt MTSA Technopower

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Provincie Gelderland

Gedeputeerde Michiel Scheffer brengt vrijdag 25 augustus 2017 een werkbezoek aan MTSA Technopower in Arnhem. MTSA ontwikkelt apparaten, installaties en machines voor de energie-, voedings- en farma-industrie wereldwijd.

Gelderse gedeputeerde Michiel Scheffer bezoekt MTSA Technopower

Alles onder 1 dak

MTSA Technopower was voorheen onderdeel van de technische R&D afdeling van Shell Research Arnhem, maar ging in 1994 zelfstandig verder. MTSA ontwikkelt technologie en bouwt apparaten, installaties en machines voor opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Van een kleine serie tot een full scale fabriek. MTSA brengt ontwikkelen èn fabriceren onder 1 dak en maakt gebruik van technologieën uit onder andere automatisering, werktuigbouw en de elektrotechniek.

Groene Brandstofcel Energiecentrale

Naast projecten voor externe opdrachtgevers, heeft MTSA een eigen productlijn waarvoor ze zelf technologie ontwikkelen. De nieuwste ontwikkeling is de brandstofcel energiecentrale die waterstof omzet in groene energie. Koploper MTSA heeft hiermee de grootste waterstof energiecentrale in zijn soort ter wereld ontworpen en gebouwd. Deze is sinds oktober 2016 operationeel in Yingkou, China.

Industriekampioen

Michiel Scheffer: ‘MTSA is 1 van de industriekampioenen van Gelderland. Een wereldspeler in machinebouw, die met moderne vakmensen werkt aan slimme en schone oplossingen. Samen met MTSA maken we werk van een groene industrie in Gelderland!’

Meer informatie over Provincie Gelderland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!