Gemeente Bernheze organiseert bijeenkomst voor ondernemers over AgriFood Capital

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Bernheze

De gemeente Bernheze organiseert voor haar bedrijfsleven een bijeenkomst over duurzaam ondernemerschap en de kansen die AgriFood Capital daarbij biedt.

Gemeente Bernheze organiseert bijeenkomst voor ondernemers over AgriFood Capital

AgriFood Capital is een regio vol kansen voor ondernemers uit heel de keten! Van groot tot klein. Voor ondernemers die direct met agrifood bezig zijn, maar ook voor toeleveranciers, verwerkers en afnemers. Het krachtige netwerk van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden binnen AgriFood Capital biedt volop mogelijkheden om ideeën om te zetten tot nieuwe omzet.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor al onze MKB ondernemers in Bernheze. Ondernemers uit de hele keten. Gezien de focus van AgriFood Capital nodigen we ook nadrukkelijk de agrarische sector uit.

Waarover?

De kansen die AgriFood Capital u biedt: daar willen het concreet met u over hebben. Roel Schutten, directeur van AgriFood Capital, zal u wegwijs maken in de mogelijkheden. Een collega ondernemer uit de regio vertelt u zijn verhaal. De gemeente vertelt u haar visie op de regio.

Waar en wanneer?

Op woensdagavond 18 november 2015 in de aula van Gymnasium Bernrode in Heeswijk-Dinther.

Wij ontmoeten u heel graag tijdens de bijeenkomst. Een officiële uitnodiging volgt, maar aanmelden kan nu al bij mevrouw J. Bouter van de gemeente Bernheze. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u een mail met het programma en praktische informatie over de bijeenkomst. Meer informatie over AgriFood Capital vindt u op www.agrifoodcapital.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!