Gemeente Boxtel lanceert nieuw merk

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Boxtel

Op zaterdag 20 juni heeft de gemeente Boxtel tijdens de Boxteldag haar nieuwe merk, meewerkend boxtel, gelanceerd. Met dit merk onderstrepen we de nieuwe rol, die we als gemeente willen pakken.

Gemeente Boxtel lanceert nieuw merk

Ondersteunend, faciliterend, dichtbij de inwoners en de ondernemers; kortom we willen meewerken. Mede geïnspireerd door alle activiteiten en initiatieven in de gemeenschap, bouwen we als gemeente aan dit nieuwe merk.

Wat ziet u er al van?

Als het goed is, merkt u al dat we op een nieuwe manier werken. We betrekken mensen bij onze plannen en denken mee met plannen van inwoners, collegebesluiten zijn transparant en via onder andere social media hebben we open en snel contact. Inhoud is belangrijker dan vorm, maar bij een merk hoort natuurlijk wél de goede uitstraling. Die zijn we nu aan het uitrollen. Zo gaat u langzamerhand overal ons nieuwe merk zien: de banieren bij het gemeentehuis, op social media, op www.boxtel.nl, op het briefpapier en de visitekaartjes.

Wie werken er aan mee?

Het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie werken vanzelfsprekend mee aan het nieuwe merk. Vanuit de organisatie is een kleine groep ambassadeurs gestart, die samen met ambassadeurs uit de gemeenschap volop gaat meewerken aan meewerkend boxtel. De inspiratie uit de initiatieven en samenwerking in de gemeenschap, die zo belangrijk was voor het ontstaan van het merk, wordt zo gecombineerd met de inspiratie uit de organisatie.

Samen met Sint-Michielsgestel

De ambtelijke organisaties van Boxtel en Sint-Michielsgestel gaan op 1 januari 2016 fuseren. De beide gemeentes blijven echter zelfstandig en dus voert de gemeente Boxtel een eigen merk, net als de gemeente Sint-Michielsgestel.

Tijdens de voorbereidingen voor de ambtelijke fusie kijken we natuurlijk goed hoe we beide huisstijlen kunnen inzetten voor de ene organisatie en de twee gemeentebesturen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!