Gemeente Eindhoven helpt ondernemers met werving personeel

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Eindhoven

Het werkgelegenheidsteam van de gemeente neemt kosteloos de werving en (voor)selectie van personeel uit handen. Ook zijn er diverse subsidiemogelijkheden bij het aannemen van personeel via de gemeente.

Gemeente Eindhoven helpt ondernemers met werving personeel

Niet overspoeld met cv’s

Aannemingsbedrijf Gebr. vd Donk vond twee nieuwe medewerkers via het werkgelegenheidsteam van de gemeente. "Goed contact vanaf het eerste moment, één accountmanager die met je meedenkt om te komen tot de juiste invulling van de vacature en een goede voorselectie van kandidaten.We zijn daardoor niet overspoeld met cv’s en de vacatures zijn daardoor snel ingevuld", aldus Olaf Pijnenburg, personeelsfunctionaris van Gebr. vd Donk, over personeel vinden via de gemeente Eindhoven.

Grote organisaties en MKB

Ondernemers kunnen voor verschillende personeelsvragen terecht bij het werkgelegenheidsteam. Of het nu gaat om tien magazijnmedewerkers voor een grote organisatie of om één werknemer voor een organisatie uit het midden- en kleinbedrijf. Het team bemiddelt voor personeel op alle niveaus, maar meestal variërend van ongeschoolde krachten tot medewerkers op MBO-niveau. Zoals horecapersoneel, administratief personeel, productie- en assemblage-medewerkers, monteurs, winkelpersoneel, koeriers en interieurverzorgers. Het werkgelegenheidsteam vult vacatures in voor diverse bedrijven uit bijvoorbeeld de zorg, detailhandel, horeca, techniek, bouw, zakelijke dienstverlening, transport en logistiek.

Meer weten?

Heeft u personeel nodig? Wilt u meer weten over personeel vinden via de gemeente? Mail dan het werkgelegenheidsteam van de gemeente Eindhoven: ikzoekpersoneel@eindhoven.nl.

Of kijk op www.eindhoven.nl/ikzoekpersoneel voor ervaringen van ondernemers die samen met de gemeente personeel hebben gevonden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!