Gemeente Mill en Sint-Hubert ondersteunt nieuw Ondernemerscollectief Mill

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Mill

Op 20 november werd er door het Ondernemerscollectief Mill een openbare netwerkbijeenkomst voor ondernemers gehouden. Wethouder Jos van den Boogaart overhandigde een cheque waarbij de gemeente 10.000 euro beschikbaar stelt voor centrummanagement.

Gemeente Mill en Sint-Hubert ondersteunt nieuw Ondernemerscollectief Mill

Als OCMill met goede plannen komt om dit geld te besteden, dan wordt dit bedrag ook nog in 2016 en 2017 beschikbaar gesteld. Deze periode van drie jaar loopt parallel aan de volgende fase van het centrumplan. Wethouder van de Boogaart: “Gedurende de bouwwerkzaamheden willen we het centrum toch aantrekkelijk houden voor consumenten en daar kan de bijdrage van de aangesloten ondernemers en de gemeente bij helpen.”

OCMill

Tijdens de avond werd OCMill officieel opgericht. Er werd afscheid genomen van bestuursleden Anne-Marie Verbeeten, Cees Berends en Luc vd Ven. Het nieuwe bestuur bestaat uit Voorzitter René Schipperheijn, Secretaris Paul vd Dries, Penningmeester Erik van Kessel en de bestuursleden Nancy Ruwiel, Bart Hermanussen, Martijn van de Sande en Ralf Berends.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!