Gemeente Nunspeet organiseert bijeenkomt over participatiewet

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Nunspeet

Per 1 januari 2015 wordt de Participatiewet ingevoerd en die heeft invloed op de maatschappij maar ook op bedrijven en ondernemers. Bijvoorbeeld op de orderportefeuille, de personeelskosten, het imago of de inrichting van een bedrijf.

Gemeente Nunspeet organiseert bijeenkomt over participatiewet

Het is daarom noodzakelijk met elkaar in gesprek te gaan. Het college van de gemeente Nunspeet nodigt daarom al zijn bedrijven en ondernemers uit voor een bijeenkomst op woensdag 29 oktober 2014 van 16.00 tot 17.30 uur. De bijeenkomst is in het kantoor van de Rabobank aan de Elspeterweg 22a in Nunspeet.

Ervaringen uitwisselen

Tijdens deze bijeenkomst worden de lusten en de lasten van de Participatiewet met elkaar gedeeld, hoort u ervaringen van ondernemers maar wil het college ook weten waar uw vragen liggen en wat de gemeente voor u zou kunnen betekenen. Deze bijeenkomst is daarom ook voor u van groot belang. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel zodat er voldoende gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen met anderen.

Wilt u aan de bedrijfscontactfunctionaris s.van.ommen@nunspeet.nl laten weten of u komt? Mocht u deze dag echt verhinderd zijn maar deze noodzakelijke informatie niet wilt missen, laat het ons dan even weten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!