Gemeente Oldebroek in gesprek met ondernemers

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Oldebroek

Gemeente Oldebroek gaat, a.s. maandag 3 november a.s. in Bed & Breakfast Natuurlijk Goed, in gesprek met ondernemers over ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de ondernemers.

Gemeente Oldebroek in gesprek met ondernemers

Deze avond staat in het teken van De Diamant van Midden-Nederland. Met dit handelsmerk laten we gezamenlijk en vanuit onze kracht zien dat de regio Noord-Veluwe veel te bieden heeft op het gebied van Wonen, Werken en Recreëren. Wat is onze kracht als Oldebroek? Wat willen we als ondernemers van onze gemeente uitstralen? Welke kernwoorden zouden we kunnen gebruiken om onze bekendheid te vergroten, zowel binnen als buiten de regio? Annemieke Woltjes-Boer, bestuurslid van de Maatschappij, vertelt hier meer.

Sterk NV

René Post, ondernemer uit gemeente Oldebroek, maakt dit concreet door een aantal mogelijke kernwoorden voor onze gemeente met de ondernemers te delen. De derde gast is Ronald Cleijsen. Hij is voorzitter van de bedrijvenkring Nunspeet en voorzitter van de STuurgroep Economische Regionale Krachtenbundeling Noord-Veluwe (STERK NV). Sterk NV gaat concrete projecten uitvoeren onder de vlag van de Diamant. Laat Ronald Cleijsen u inspireren met zijn verhaal! Daarna is er gelegenheid om samen in gesprek te gaan onder het genot van een drankje en een hapje.

Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Bed & Breakfast Natuurlijk Goed, Winterdijk 6-A Oosterwolde

Bent u er bij?

Gemeente Oldebroek wil graag weten of u er bij bent. Laat het weten en neem voor 29 oktober a.s. contact op met Linda Kerkdijk via lkerkdijk@oldebroek. nl en vermeld uw naam, bedrijf en aantal deelnemers.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!