Gemeente Oosterhout opent deuren voor ondernemers

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Oosterhout

Op woensdag 26 september houdt de gemeente haar – inmiddels traditionele – open huis voor alle ondernemers in Oosterhout.

Gemeente Oosterhout opent deuren voor ondernemers

Vanaf 16.30 uur is de publiekshal van het stadhuis geopend voor alle bedrijven die, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis met elkaar en met bestuurders en ambtenaren willen maken. Gastspreker dit jaar is de voorzitter van MKB Nederland, Hans Biesheuvel.

Zo vlak na de derde dinsdag van september geeft Hans Biesheuvel inzicht in het werk van een lobbyist voor een brancheorganisatie in Den Haag. Met de verkiezingen van 12 september 2012 nog vers in het geheugen, is dit een actueel onderwerp! Biesheuvel, presentator van BNR Nieuwsradio en voor zijn MKB-voorzitterschap succesvol ondernemer, kent het klappen van de zweep.

Alle Oosterhoutse ondernemers zijn van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig, een visitekaartje fungeert als toegangsbewijs.

De gemeente Oosterhout vindt het belangrijk om in gesprek te zijn en te blijven met de in de gemeente gevestigde bedrijven en houdt daarom ieder jaar in september een open huis. Tijdens het open huis kunnen ondernemers met elkaar en de gemeente kennis maken en informatie uitwisselen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!