Gemeente op zoek naar Apeldoornse samenwerkingsverbanden

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Apeldoorn

Voor de derde editie van het Network Business Event is de gemeente Apeldoorn op zoek naar hét samenwerkingsverband tussen Apeldoornse ondernemers.

Gemeente op zoek naar Apeldoornse samenwerkingsverbanden

Voor de derde editie van het Nework Business Event is de gemeente Apeldoorn op zoek naar hét samenwerkingsverband tussen Apeldoornse ondernemers.

Het moet uiteraard een samenwerkingsverband zijn dat Apeldoorn positief op de kaart zet. Bent u onderdeel van een netwerk of samenwerkingsverband tussen Apeldoornse ondernemers geef dat dan door! U mag uiteraard ook een samenwerking onder de aandacht brengen waar u geen deel van uitmaakt.

Contact

Door de contactgegevens en een motivatie in te zenden naar de gemeente Apeldoorn maakt uw samenwerkingsverband kans om genomineerd te worden. De drie beste kandidaten worden voorgedragen aan de jury en op 5 oktober wordt bekend gemaakt wie de winnaar is tijdens het feestelijke event voor ondernemers.

Het Network Business Event wordt dit jaar bij Van der Valk de Cantharel georganiseerd. U kunt de contactgegevens en motivatie inzenden naar bedrijvencontactpunt@apeldoorn.nl, de sluitingsdatum is 1 augustus 2015. Voor verdere informatie over het Network Business Event, kunt u terecht op www.nbe.nu.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!