Gemeente Zundert beschikbaar voor speeddates bedrijfskavels

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Zundert

Wethouder Utens van Economische Zaken is in februari en maart wederom beschikbaar voor speeddates met ondernemers die interesse hebben in een bedrijfskavel in de gemeente Zundert.

Gemeente Zundert beschikbaar voor speeddates bedrijfskavels

Vorig jaar bezocht wethouder P. Utens 27 ondernemers wat leidde tot veel positieve reacties.

Drie bedrijventerreinen

Ondernemers uit Zundert en daarbuiten die zich willen vestigen op een van de drie bedrijventerreinen (Beekzicht, WonenWerkenWaterman en Verlengde Hofdreef) kunnen zich aanmelden voor een speeddate. Uiteraard kunnen ook andere aspecten van de bedrijfsvoering van de bedrijven aan de orde komen.

Wethouder Utens: "Tijdens de vorige speeddates heb ik gemerkt dat ondernemers het prettig vinden om hun visie en toekomstplannen te delen. Ook voor mij is het goed om te weten wat er leeft bij ondernemers in onze gemeente. Uiteraard moeten zij zelf de eerste stap zetten in het verwezenlijken van hun plannen, maar waar mogelijk ondersteunen wij hen van harte bij het realiseren ervan".

Beschikbare bedrijfskavels

De gemeente Zundert bereidt drie bedrijfsterreinuitbreidingen voor. Op Beekzicht zijn in totaal twintig kavels beschikbaar met een grootte variërend tussen de 1.800 en 5.000 m2. De uitgifte is per juni 2013 gestart en er zijn drie ondernemers die een optie op een kavel hebben genomen. Op WonenWerkenWaterman in Rijsbergen zijn 19 bedrijfskavels beschikbaar; dit bestemmingsplan is inmiddels door de gemeenteraad vastgesteld. Tot slot zijn er in de toekomst bedrijfskavels beschikbaar in de hoogwaardige bedrijvenzone aan de Verlengde Hofdreef. Het bestemmingsplan hiervan is in voorbereiding.

Aanmelden

Aanmelden voor een speeddate met wethouder Utens kan via een aanmeldingsformulier. Een speeddate duurt ongeveer een half uur en vindt plaats op de locatie van de ondernemer.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!