Gemeenten Oss en Werkendam scoren hoogst in dienstverlening

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB

In opdracht van de KvK is met behulp van een 'misteryguest' onderzocht hoe snel en deskundig gemeenten reageren als het bijvoorbeeld gaat om vergunningenaanvragen.

Gemeenten Oss en Werkendam scoren hoogst in dienstverlening

Werkendam en Oss scoren het best op gebied van klantvriendelijkheid, deskundigheid en levertijd. Beiden gemeenten krijgen uit handen van Ton Nelissen (voorzitter-KvK) een oorkonde uitgereikt voor hun uitmuntende dienstverelening aan het bedrijfsleven. De uitreiking zal plaats vinden op donderdag 14 april aanstaande, eerst is om 08.45 Werkendam en om 11.00 Oss. Daarnaast zal op deze dag ook het onderzoeksrapport van de andere 51 gemeenten beschikbaar worden gemaakt.

Omdat de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening voor heel veel ondernemers van belang is, heeft de KvK dit onderzoek uitgevoerd. De bedoeling is dat dit onderzoek volgend jaar wordt herhaald. De gemeenten die nog wat hordes moeten nemen als het gaat om het snel en adequaat afhandelen van informatieverzoeken of vergunningaanvragen, kunnen in de tussentijd voor hulp en advies terecht bij KvK. In het onderzoeksrapport worden bovendien concrete aanbevelingen gedaan om de dienstverlening te verbeteren.

Meer informatie over Kamer van Koophandel Kantoor Den Bosch:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!