Genomineerden Business Event gemeente Barneveld bekend

 • Regionale ontwikkeling
 • Bron: Gemeente Barneveld

Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury zijn de genomineerden voor het Business Event gemeente Barneveld bekend gemaakt.Uit ruim 30 kandidaten heeft de jury de genomineerden benoemd.

Genomineerden Business Event gemeente Barneveld bekend

Samen met de overige juryleden Ad Jonker, Gerard de Roller, Carl Koetsier en Jan Post, stond de juryvoorzitter voor de moeilijke taak om de kandidaten te beoordelen. Ingeborg Braun: “Dit jaar hebben wij 23 bedrijven bezocht. Wij hebben afwegingen moeten maken als jury, maar toch zijn wij weer met sterke genomineerden gekomen. Het Business Event gemeente Barneveld geeft aandacht aan goed ondernemerschap.” De mogelijke prijswinnaars zijn:

Jonge Ondernemer van het Jaar:

 • Installatiegroep Veldhuizen Energie – Herwin van Veldhuizen
 • Het Fietscafe – Zwier van Laar en Henk van Laar
 • 't Visnet – Dick Hop

MKB en Detailhandel:

 • Firma Klop – Henk Klop
 • Centrum Evers – Jan en Karin Evers
 • Restaurant de Oranjerie – Erik en Danielle Hendriksen

Industrie en Dienstverlening:

 • Bouwimpex Barneveld – Henry Ortse
 • Eicom – Henk van Hamersveld
 • Teka Groep – Timo Kruft

Voordat de jury de kandidaten kon beoordelen, heeft een zogeheten voordrachtcommissie, bestaande uit Jan Albert Berkhof, Gert van de Pol, Jaco Kuiper, Bert Hiemstra, Henk Morren, Robert Jan Ruitenbeek, Robert Batenburg, Ariea ten Hulscher en Jan Wessels, uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen.

Ingeborg geeft aan: “Weer hebben wij bedrijven mogen bezichtigen en met ondernemers mogen spreken die toegevoegde waarde, kennis, visie en doorzetting tonen. Het is leerzaam om bedrijven te bezoeken en met ondernemers te spreken, om elkaars onderneming beter te leren kennen en te weten wat een diversiteit aan ondernemingen wij lokaal kennen en wat onze ondernemers eigenlijk allemaal kunnen; dat geeft extra mogelijkheden voor samenwerking.”

Business Event

Het Business Event gemeente Barneveld vindt 23 september a.s. plaats in het Schaffelaartheater in Barneveld. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën: Jonge Ondernemer van het Jaar, MKB en Detailhandel en Industrie en Dienstverlening.

Na het officiële programma, dat rond 21.30 uur is afgelopen, zal er gelegenheid zijn om te netwerken. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten. De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 49,50 per persoon exclusief BTW. Het Business Event gemeente Barneveld wordt breed ondersteund door hoofdsponsor Rabobank Barneveld-Voorthuizen, gemeente Barneveld, businesspartners, de bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen.

Kaarten bestellen

Toegangskaarten voor het Business Event gemeente Barneveld kunnen worden gekocht op de website van het Network Business Event.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!