home » nieuws » Industrie »

Genomineerden Delta Water Award 2014 bekend

  • Industrie
  • Bron: Provincie Zeeland

De genomineerden voor de derde editie van de Delta Water Award zijn bekend. Vandaag nam de jury in het Provinciehuis de beslissing welke inzenders van ideeën kans maken op deze tweejaarlijkse prijs.

Genomineerden Delta Water Award 2014 bekend

Het thema van deze editie is de zoetwaterstrategie. Dit sluit aan bij de problematiek in de zuidwestelijke delta. Het biedt de mogelijkheid tot samenwerking tussen overheid, ondernemers, onderzoekers en onderwijs. Onderwerpen daarin zijn: spaarbekkens en drinkwatervoorziening zonder externe aanvoer, industrieel watergebruik, zoetwater voor landbouw, natuur en recreatie. De volgende inzenders zijn genomineerd: Water Qual, De Zoethouder, Zoetwatermakerijen, Fresh water Wetland en Golf-water-linie.

Delta Water Award

De uitreiking van de Delta Water Award 2014 vindt in januari 2015 plaats. De winnaar van de Delta Water Award ontvangt een cheque ter waarde van € 10.000,-. Daarbij biedt de Delta Water Award deelnemers een uitgelezen kans om zich te presenteren aan de partners in de Zuidwestelijke Delta en aan de jury onder leiding van Jan Bout.

Meer informatie over Provincie Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!