Genomineerden KvK Prijs Creatief Ondernemerschap bekend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel Zuidwest-Brabant

Tijdens de netwerkbijeenkomst van de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland van 17 december wordt de meest creatieve West-Brabantse ondernemer bekend gemaakt.

Genomineerden KvK Prijs Creatief Ondernemerschap bekend

Welke ondernemer mag zich dit jaar de meest creatieve West-Brabantse ondernemer van 2012 noemen? Wordt het Teus van Oord van de Martens en Van Oord Groep uit Oosterhout, Ben ter Bogt van Metrical Metaalbewerking uit Halsteren of ?erif Aktürk, van Kaasmakerij Özgazi uit Etten-Leur? Dat maakt de Kamer van Koophandel maandag 17 december bekend tijdens de grootste netwerkbijeenkomst van West-Brabant voor ondernemers in het Inspirium in Breda. Vorig jaar ging de titel naar Eco-Point uit Halsteren.

Innovatie in bedrijfsvoering

Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor de KvK Prijs Creatief Ondernemerschap is een innoverende en creatieve aanpak in de bedrijfsvoering, waardoor de onderneming binnen de betreffende branche als een voorloper wordt beschouwd. Bijvoorbeeld door binnen de branche een vooraanstaande positie in te nemen en/of opvallende prestaties te leveren. Bij de selectie zijn echter ook criteria opgenomen die ervoor zorgen dat 'eendagsvliegen' of bedrijven met een zwakke financiële positie niet in aanmerking komen voor de prijs. De jury bestaat uit leden van het Algemeen Bestuur van de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland. Na een uitgebreide selectie en screening van 73 voorgedragen bedrijven, werden de drie kandidaten voor de KvK Prijs Creatief Ondernemerschap genomineerd.

Presentaties genomineerden

Bekijk hier de presentaties van de genomineerden van 2012.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van de KvK Prijs voor Creatief Ondernemerschap vindt plaats op maandag 17 december in het Inspirium in Breda om circa 20.10 uur. Wij nodigen u van harte uit om de netwerkbijeenkomst ‘Ondernemen op de catwalk’ bij te wonen (aanvang 18.00 uur, aanmelden via www.kvk.nl/ondernemenopdecatwalk).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!