Genomineerden =MEER Innovatieprijs voor co-creatie 2012 bekend

Genomineerden =MEER Innovatieprijs voor co-creatie 2012 zijn bekend. Op 6 november gaan vier teams de strijd aan. De prijs van de provincie Overijssel wordt voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgereikt.

Genomineerden =MEER Innovatieprijs voor co-creatie 2012 bekend

De winnaar ontvangt maar liefst 30.000 euro voor het uitwerken van zijn plan. Vier teams -bestaande uit één MKB ondernemer en één creatieve professional - zijn genomineerd. Waar gaat de jury voor kiezen?

 
Spannende pitches

Het is niet alleen de vraag hoe presenteren de vier teams hun project, maar hoe gaat de jury kiezen uit vier bijzondere innovaties? Het wordt letterlijk een keus tussen water en vuur, lucht en aarde...

Waarom deze prijs?

Uitgangspunt is het stimuleren van ondernemers en creatieve professionals om samen te werken bij innovatie, elkaar te inspireren en te komen tot co-creatie. De insteek is ook feitelijk een economische impuls geven, want alle plannen zijn op haalbaarheid getoetst. Het toekomstperspectief is essentieel. Alleen voorstellen met een gedegen businessplan voor een innovatief product (dienst) of nieuwe markt komen in aanmerking. De prijs is onderdeel van het Programma Cultuur en Economie van de provincie Overijssel.

Genomineerde teams

  • Wout Zweers - Sculpture & Industrial Design (Creatieve professional)Gerrit Ophuis - Ophuis engineering (MKB ondernemer) Project: Amfibische bar
  • Paul Klotz - LED-ART (Creatieve professional) Lieven Maes - 100%FAT (MKB ondernemer)Project: Flying Characters
  • Maarten Heijkamp - Atelier Maarten Heijkamp (Creatieve professional) Richard Eysink Machinefabriek B. Eysink (MKB ondernemer)Project: De Fotografische Hamer
  • Uwe Dobberstein - Creation in Fire and Metal (Creatieve professional) Frits Pen - Dream Fireworks (MKB ondernemer) Project: PyroArc

Alle teams komen uit Overijssel.

Spannende strijd

Een aantrekkelijke presentatie en overtuigingskracht tellen mee. Ieder team moet goed voorbereid verschijnen op dinsdag 6 november en publiek en jury overtuigen. De vakjury beslist nog diezelfde avond. De =MEER Innovatieprijs voor co-creatie wordt diezelfde avond uitgereikt door Theo Rietkerk, gedeputeerde Economie, Energie en Innovatie van de provincie Overijssel.

Welkom bij Smurfit Kappa Zedek

Een inspirerende avond voor ondernemers en creatieve professionals Keynotespeaker is internetstrateeg en lid topteam Creatieve Industrie Yuri van Geest. Hij koppelt wereldwijde (technologische) ontwikkelingen aan creatieve groei en kansen. En verder omvat het programma een optreden van theatergroep Gajes, een buffet en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Jury

Yuri van Geest (internetstrateeg en lid topteam Creatieve Industrie), Giny Vos (beeldend kunstenaar), Andries van Daalen (directie Wehkamp.nl). Voorzitter:Theo Rietkerk (gedeputeerde Economie provincie Overijssel).
Pitch en prijsuitreiking

Dinsdag 6 november 17.30 uur

Smurfit Kappa Zedek Maagdenburgstraat 9 Deventer

Aanmelden is noodzakelijk: ismeer@kunstenlab.nl

Meer weten? http://www.kunstenlab.nl/

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!